OTVOREN SUPER DIS MARKET U TEMERINU

6112020-super dis

6. XI 2020 | Novi  Super Dis market otvoren je 6. Novembra u Temerinu, na adresi Novosadska 361-363. Novootvoreni objekat je 35. u mreži Dis marketa.

Super Dis market se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru grada, prostire se na više od 470m², zapošljava 18 radnika i ima 4 kase. Kako navode iz kompanije, novi market će svojom raznovrsnom ponudom proizvoda, sjajnom lokacijom, prijatnim i modernim ambijentom umnogome olakšati i ulepšati kupovinu građanima Temerina.

“Otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi, Dis je pozitivno uticao na privredu celokupnog grada, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine i neizostavni deo lokalne zajednice”, navodi se u saopštenju kompanije.

Bitno je napomenuti da su i u novom marketu ispoštovane sve mere Vlade Republike Srbije, koje se tiču zaštite zdravlja potrošačai zaposlenih, pa su tako postavljene dezo barijere, zaštitni paneli na kasama i dezinfekciona sredstva, kako bi svaka kupovina bila u potpunosti bezbedna i prijatna.

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.