OTVOREN RENOVIRANI MAXI SUPERMARKET U PANČEVU

24112021-delhaize maxi

24. XI 2021 | Renovirani Maxi supermarket u naselju Omoljica, na teritoriji grada Pančeva, ponovo je otvoren za sve potrošače koji mogu uživati u kvalitetnom iskustvu kupovine po najvišim standardima. Bogat asortiman i vrhunska usluga ponovo su dostupni na adresi Trg oslobođenja 1.

Prilikom ulaska u prodavnicu primetan je novi enterijer, a u renoviranom prostoru kupci svakodnevno mogu obavljati nabavku na bogato snabdevenim odeljenjima, među kojima su pijaca, koja nudi veliki izbor svežeg voća i povrća, odeljenje pakovanog mesa i mesne prerade sa raznovrsnom ponudom visokog kvaliteta i svežine, mlečni proizvodi, odeljenja slatkih i slanih konditora za svačiji ukus, kao i napitaka raznih vrsta.

U savremenoj prodavnici, sedam zaposlenih radnika svakodnevno su na usluzi, kako bi potrošačima pomogli u odabiru artikala i obavljanju kupovine na najbolji način.

Samo u novembru u Pančevu su renovirana i ponovo otvorena tri Maxi supermarketa, čime kompanija Delhaize Serbia potvrđuje kontinuirano ulaganje u razvoj maloprodajne mreže i unapređenje ponude i usluge ka svojim kupcima.