OTVOREN PRVI MAXI SUPERMARKET U BAJINOJ BAŠTI

14. VII 2023. | Prepoznatljiva ponuda kvalitetnih proizvoda i ugodna komšijska usluga Maxi supermarketa od danas su dostupni i stanovnicima Bajine Bašte, i to u samom centru ovog grada – na adresi Braće Ninčića bb.

Širok izbor domaćeg voća i povrća, kvalitetnog svežeg mesa, delikatesa kao i ukusnih svežih peciva i hleba samo su deo ponude prvog Maxi supermarketa u ovom gradu, koji bogatim asortimanom prehrane i neprehrane odgovara na potrebe svakog člana porodice. Pri svakodnevnoj nabavci više od 20 zaposlenih je na usluzi svojim komšijama, a za još ugodnije iskustvo kupovine za sve potrošače je obezbeđen i parking. Efikasna i prijatna kupovina doprineće i uštedi vremena, pa pored dve klasične, u novoj radnji postoje i dve samouslužne kase.

Nudeći inovativan asortiman u enterijeru opremljenom po najsavremenijim standardima, nov Maxi doneo je meštanima Bajine Bašte mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu, a njegovo otvaranje kompanija Delhaize Serbia uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Donacija od 500.000 dinara ovim povodom uručena je Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja Bajina Bašta, izabranom upravo od strane zaposlenih novootvorene prodavnice.

“Izuzetno smo srećni što smo od danas deo zajednice koja se nalazi u jednoj od najlepših opština Zapadne Srbije. Potrudićemo se da kroz uvek svež i kvalitetan asortiman, prijatnu uslugu i proizvode iz celog sveta opravdamo poverenje kupaca i da postanemo omiljeni komšija koji im je na usluzi svakog dana”, istakao je Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delhaize Serbia na otvaranju. Denona se posebno zahvalio kolegama u ovom supermarketu koje su odabrale da kompanija donira sredstva baš Udruženju dece sa smetnjama u razvoju.