OTVOREN PREMIUM PERSU MARKET U NOVOM SADU

2. X 2023. | 26. septembar je bio poseban dan za novosađane jer je svečano otvoren 174. PerSu market. Ovo je ujedno deveti objekat, ovog domaćeg trgovinskog lanca, na teritoriji Novog Sada, a nalazi se na adresi Bulevar Kralja Petra I 52 i donosi novosađanima posebno iskustvo kupovine. Kupci su na otvaranju bili u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, a tu nije bio kraj iznenađenjima, na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50%.

“Ovaj objekat predstavlja moderno uređen, premium market u koga je utkana duša Vojvodine. Prostire se na više od 200m2 i sadrži bogatu ponudu od preko 3.000 artikala, domaćih i stranih brendova. Osim prema izgledu, ovaj PerSu market se ističe specijalnom ponudom i uslugom. Novosadskim komšijama, na raspolaganju je bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, svakodnevno stiže pravo sa salaša, a PerSu komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija. Za one u žurbi na raspolaganju su super sendviči i voćni miksevi, dok je kutak zdrave hrane tu za sve one koji vode računa o ishrani kao i uvek sveže voće i povrće iz PerSu pijace,” poručuju iz PerSu marketa.

Otvarenje 174. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Iz tog razloga PerSu marketi su snizli redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do 30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom ‘Uvek SuPer cena’.