Otvoren PerSu market u Žablju – u novom ambijentu i sa boljom ponudom


12. V 2023 | U četvrtak 11. maja od 9h, svečano je otvoren novi PerSu market u Žablju na adresi Miloša Crnjanskog 18.

Postojeći market preseljen je na novu lokaciju, svega par koraka udaljenu, kako bi PerSu kupcima svakodnevna kupovina bila ugodinija. Iako je reč o samo par metara razdaljine, napravljen je veliki iskorak kada je reč o udobnosti, ponudi i konforu prilikom kupovine.

Kako iz napominju iz PerSu marketa, nova prodavnica u prostoru od oko 150 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata novog PerSu marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i brojnim super akcijama i promocijama”, poručuju iz PerSu marketa.

Iz zrenjaninske kompanije naglašavaju da su marketi važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici i karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Stoga veruju da će, uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Žablju još više uživati u svakodnevnoj kupovini.