OTVOREN NOVI PERSU MARKET U LAĆARKU

16. XII 2022 | U četvrtak 15. decembra u 9h, otvoren je novi PerSu market u Laćarku na adresi 1. Novembra 174. Kako iz kompanije napominju, novi market u prostoru od oko 400 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 5.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Laćarku na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i svežih pekarskih proizvoda.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 15% popusta, 150 poklon paketa i 150 poklon cegera.”, poručuju iz PerSu marketa.

Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, stanovnici Laćarka će uživati u svakodnevnoj kupovini.