OTVOREN NOVI PERSU MARKET U FEKETIĆU

03. X 2022. | U četvrtak, 29. septembra, otvoren je novi PerSu market u Feketiću na adresi Maršala Tita 28.

Kako iz kompanije PerSu napominju, novi market u prostoru od oko 225m² nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Feketiću na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i pekarskih proizvoda, ali i obrok salate za one u žurbi.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvarivanja popusta do 50%”, poručuju iz PerSu marketa.

Počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa ‘Topli dinar’

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, ‘Topli dinar’, počela je 1. oktobra i traje do 31. oktobra. Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu, biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca kupio ogrev za 125 porodica kojima je pomoć potrebna.

“Humanitarnu akciju ‘Topli dinar’ organizujemo osmu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa svojim sugrađanima, ugrejali 700 komšijskih domova. Ove godine, za razliku od prethodnih godina, 125 porodica će biti zbrinuto na ovakav način. Broj porodica je povećan jer ove godine slavimo 25 rođendan, ali i zbog globalne pandemije koja je dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra meseca, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu”, kažu u PerSu marketima.

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć i ujedno pomogne i dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava, a uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.