OTVOREN NOVI PERSU MARKET U BORČI

15. IV 2024 | U četvrtak 11. aprila, svečano je otvoren 175. PerSu market u Borči, čime je ovaj vojvođanski lanac marketa proširio svoju prisutnost. Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

“Novootvoreni PerSu market nalazi se na adresi Velikoremetska 15, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji žele da uštede kupujući. Na preko 130m2 prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.300 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući kvalitetno meso u MAP pakovanju, svež hleb i pecivo, ali i pažljivo odabrano voće i povrće“, poručuju iz PerSu marketa.

Otvarenje 175. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu marketi su uvek bili posvećeni pružanju vrhunske usluge i zadovoljenju potreba svojih kupaca. Iz tog razloga, prošle godine, PerSu marketi snizli su redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom ‘Uvek SuPer cena’.