OTVOREN NOVI PERSU MARKET U BEOGRADU – PRVI SA ELEKTRONSKIM CENAMA

07. VII 2023. | Juče je svečano otvoren 173. PerSu market, a 9. na teritoriji Beograda, na adresi Veljka Dugoševića 18b. “Svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market na preko 190m² prodajne površine svojim kupcima nudi više od 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući gotova jela, sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće. Pored toga, ovaj objekat je domaćin inovativnog pilot projekta – primene elektronskih cena. Umesto tradicionalnih papirnatih etiketa, elektronske cene implementirane su na odabranim kategorijama proizvoda kako bi se omogućila veća fleksibilnost i brža promena cena. Ovo će olakšati kupcima da prate aktuelne promocije i sniženja, kao i da dobiju tačne informacije o cenama. Osim unapređenja poslovanja, elektronske cene su značajan korak za kompaniju, tržište, ali i za prirodu jer drastično smanjuju potrošnju papira i time doprinose očuvanju prirode”, poručuju iz PerSu marketa.

“Otvarnje 173. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas i potvrdu našeg stalnog rasta i razvoja. PerSu marketi su uvek bili posvećeni pružanju vrhunske usluge i zadovoljenju potreba svojih kupaca. Otvaranjem novog objekta i sprovođenjem pilot projekta sa elektronskim cenama, PerSu marketi nastavljaju da inoviraju i pružaju najbolje moguće iskustvo svojim kupcima”, ističu iz kompanije.

PerSu marketi već 26 godina posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u više od 170 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.