OTVOREN NOVI MAXI SUPERMARKET U RUMENCI

27. X 2022. | Meštani naselja Rumenka u Novom Sadu danas su dobili nov, savremeno opremljen Maxi supermarket koji je svoja vrata svečano otvorio na adresi Oslobođenja 22. Ova prodavnica treća je koju je kompanija Delez Srbija otvorila u ovom mesecu, pa su tako nova mesta za kupovinu u oktobru dobili i stanovnici Beočina i Sombora.

Prostirući se 300m² nov Maxi supermarket u Rumenci raspolaže bogato opremljenim odeljenjima prehrane i neprehrane. Uz asistenciju i komšijsku uslugu zaposlenih kupci mogu uživati u odabiru proizvoda visokog kvaliteta kojima raspolažu odeljenja mesare, delikatesa i sireva, kao i uvek svežem voću i povrću koje nudi odeljenje Maxi pijace. Miris svežih peciva pekare doprineće posebnom ugođaju pri kupovini u ovoj radnji a kako bi ona bila brza i efikasna kupcima su uz dve regularne na raspolaganju i dve samouslužne kase.

Vojvodina je u oktobru postala bogatija za još dve prodavnice ovog trgovinskog lanca. Tako su otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Beočinu na adresi Svetosavska 49, njegov prepoznatljiv asortiman i komšijska usluga postali dostupni i meštanima ove opštine. I građani Sombora dobili su u svom komšiluku novo mesto za nabavku uređeno po visokim standardima modernog kupca. Otvorivši svoja vrata u Karađorđevoj ulici br. 7 nov Maxi supermarket je uz bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda kupcima u ovom gradu doneo i savremenu mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama čime je obezbeđena još jednostavnija, brža i ugodnija kupovina.

Uz novootvorene prodavnice, kompanija Delez Srbija nastavila je i sa modernizacijom postojećih. Tako su u ovom mesecu ponovo otvorene tri renovirane beogradske Shop&Go radnje dočekavši svoje kupce u novom ruhu na adresama Šćerbinova 7, Karađorđeva 71 i Bulevar kralja Aleksandra 113. Uz savremen eterijer koji doprinosi još ugodnijoj nabavci, Beograđani na ovim lokacijama od sada mogu uživati i u ukusnim svežim pecivima koja donose nova odeljenja pekare.

Širenje maloprodajne mreže i kontinuirano ulaganje u unapređenje ponude i usluge strateški je model poslovanja kompanije Delez Srbija koja od danas u svojoj mreži ima ukupno 491 prodavnicu.