NOVOSTI IZ MAXIJA

28. VII 2023 | Bogat asortiman kvalitetnih proizvoda i dobro poznata komšijska usluga Maxi supermarketa od danas su dostupni meštanima Mladenovca na još jednoj lokaciji. Na adresi Momčila Živojinovića 20, svoja vrata svečano je otvorila peta po redu Maxi prodavnica u ovoj opštini. Tokom jula prve Maxi supermarkete dobili su stanovnici Temerina i Bajine Bašte, nekadašnji Tempo hipermarket u Kraljevu temeljno je modernizovan i otvoren pod brendom Mega Maxi, a širenje maloprodajne mreže u ovom mesecu Delez Srbija je uveličala i podrškom lokalnoj zajednici.

Na više od 400m2 savremeno dizajniranog ambijenta novootvoreni supermarket u Mladenovcu pruža sve uslove za efikasnu i prijatnu nabavku. Među brojnim artiklima prehrane i neprehrane potrošači mogu da računaju na bogat izbor uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, ukusnih peciva i hleba koji nudi Maxi pekara, kao i na izvrsnu ponudu upakovanog mesa i delikatesnih proizvoda. Obezbeđen je i parking prostor, a pored tri regularne kupcima su na raspolaganju i dve samouslužne kase.

Novo iskustvo nabavke po meri modernog kupca u julu postalo je dostupno stanovnicima Temerina i Bajine Bašte. Otvaranjem prvih Maxi supermarketa u ovim mestima omogućeno je da kupci u svom komšiluku mogu uživati u prepoznatljivoj usluzi i ponudi kvalitetnih proizvoda. Tako sada meštani Temerina nabavku omiljenih artikala Maxi supermarketa mogu vršiti u Novosadskoj ulici 359, dok je ona stanovnicima Bajine Bašte dostupna na adresi Braće Ninčića bb. Otvaranje nove radnje u ovom gradu Delhaize Serbia uveličala je i donacijom od 500.000 dinara Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja Bajina Bašta, izabranom upravo od strane zaposlenih ove prodavnice.

U okviru kontinuiranog procesa modernizacije maloprodajne mreže, u julu je Tempo hipermarket u Industrijskoj zoni Šeovac u Kraljevu svoje kupce dočekao u potpuno novom izgledu i pod novim brendom – Mega Maxi, donoseći još ugodnije iskustvo kupovine za svakog člana porodice. Uz nov enterijer i opremu po najsavremenijim standardima kupce na više od 3.600m2 očekuje raznovrstan asortiman artikala svih kategorija kao i dobro poznate Tempo cene i popusti koji štede kućni budžet.