OTVOREN MEGA MAXI U ČAČKU

17122020-delhaize

17. XII 2020 | Građani Čačka dobili su novu oazu savremene kupovine, Mega Maxi, koji je otvorio vrata svojim kupcima na adresi Železnička kolonija bb. Na mestu nekadašnjeg Tempa potrošači će moći da uživaju u najmodernijem hipermaketu sa inovativnim i širokim asortimanom, najpovoljnijim Tempo cenama i u dobro poznatoj komšijskoj usluzi, navode iz kompanije.

Novootvoreni hipermarket namenjen je svim članovima domaćinstva. Pruža bogatu ponudu svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva. Jedinstven koncept zanatske pekare, sa ručno pravljenim hlebovima u radnji, nudi posebno uživanje za sve ljubitelje tradicionalnih hlebova. Seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi odvešće potrošače u pravo carstvo ukusa.

Raznovrsnu ponudu obogaćuje i širok asortiman sezonskih i bebi proizvoda, zdravije hrane, potrepština za ličnu higijenu, kao i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Uz bogat izbor proizvoda, za kompletan užitak u komšijskoj kupovini, kupcima će svakog dana na usluzi biti više od 80 zaposlenih.

Mega Maxi u Čačku dodatno je prilagođen osobama sa invaliditetom. Svakog dana od 12 do 14 časova biće uvedeni mirni sati sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođeni posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene. Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine i prioritetna kasa za osobe sa invaliditetom.