OTVOREN JOŠ JEDAN GOMEX U NOVOM SADU

04.10.2019 - Još jedan Gomex u Novom Sadu 172 copy

04. x 2019. | Nova karika u trgovačkom lancu Gomexa od danas je maloprodajni objekat u Novom Sadu. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom ‘Telep 2′, a nalazi se na adresi Mornarska broj 26A u Novom Sadu.

Prodajni prostor u MP ‘Telep 2′ zauzima 238m², a potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 4.000 različitih artikala. O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, a savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer su uređeni po Gomex standardima predviđenim za superete.

“Ono što će posebno obradovati naše kupce jeste da mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa u ponudi je meso u MAP pakovanjima naše robne marke Graničar, koja je postala i zaštitni znak našeg lanca. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki Gomexa: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge.

Trudili smo se da prodajni prostor bude tako organizovan da potrošači mogu brzo i jednostavno da kupe sve što im je potrebno – od svežih proizvoda (mesa, voća i povrća ) do artikala koji zadovoljavaju ostale potrebe”, poručuju iz Gomexa.

Na dan otvaranja, Novosađane su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni.