OTVOREN DRUGI MAXI SUPERMARKET U SREMSKOJ MITROVICI

04. IX 2023 | Nov, drugi po redu Maxi supermarket u Sremskoj Mitrovici svečano je 24. avgusta otvorio svoja vrata na adresi Bulevar Konstantina Velikog 74, u okviru Retail parka Stop Shop. U modernom enterijeru nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delhaize je ovim povodom pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Na gotovo 450m2 savremeno uređenog prostora, u novom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći širok izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa kao i ukusnih peciva i hleba. Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i prostran parking, dok će mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama u ovoj prodavnici nabavku učiniti još efikasnijom.

Posvećenost podršci zajednici u kojoj posluje trgovinski lanac Delhaize pokazao je i prilikom širenja maloprodajne mreže. Tako je otvaranje novog supermarketa uveličano uručivanjem čeka u iznosu od 500.000 dinara Centru za Socijalni rad ‘Sava’u Sremskoj Mitrovici. Na predlog zaposlenih nove prodavnice, donirana sredstva usmerena su za podršku radu Sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja koja funkcioniše u okviru Centra.

U avgustu, nove Maxi supermarkete dobili su i građani Subotice i Šida, a nova prodavnica u Sremskoj Mitrovici je 518. radnja ovog trgovinskog lanca koji kontinuiranim ulaganjima u maloprodajnu mrežu nastavlja stratešku posvećenost da kupcima proverenu i kvalitetnu kupovinu učini još dostupnijom.