OTVAREN SHOP PARK U GORNJEM MILANOVCU

9112020-SPGMotvaranje

09. XI 2020. | Od četvrtka, 05.11.2020. opština i grad Gornji Milanovac, sa preko 50.000 žitelja, ušli su u niz gradova koji će svojim i stanovnicima centralne Srbije, ponuditi novi koncept trgovine i zabave uz podizanje kvaliteta usluga. Preko 29.000 stanovnika samog grada, će dobiti novi i za sada jedini takav centar specijalizovanog sadržaja kao i profesionalnu uslugu visokog kvaliteta. Očekuje se da će sam centar, svojim aktivnostima, privući i veliki broj gostiju iz cele zemlje, koji će ciljano dolaziti na ovu novu poslovnu tačku u gradu.

Shop Park će sa 7000 m2 prodajnog prostora, 24 objekta poznatih internacionalnih i domaćih brendova i svojim asortimanom pokriti sve potrebe svakodnevnog savremenog života. Kako bi posetiocima omogućio udobnu i bezbednu kupovinu centar je obezbedio 168 parking mesta. Na izgradnji centra učestvovao je veliki broj kompanija iz Srbije i regiona.

“Nije bilo lako ubediti investitora da uloži osam miliona evra u Gornji Milanovac, ali zajedničkim zalaganjem i radom došli smo do ovog projekta i velelepnog tržnog centra koji je nedostajao našem gradu da upotpuni svoju poslovnu ponudu. Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i učešće tržnog centra u BDP-u Gornjeg Milanovca. Sa druge strane i poslovni potez Bermilton grupe je jako dobar a u narednim godinama će se i dokazati da će se investicija isplatiti“, rekao je prilikom otvaranja centra Dejan Kovačević, Predsednik opštine Gornji Milanovac i naglasio “da je opština Gornji Milanovac uvek orjentisana prema privredi, što je do sada i dokazano.”

Ovaj objekat, čija je gradnja započeta 2. marta, ove godine, po svojim građevinskim i tehničkim karakteristikama, modernom i funkcionalnom opremom, predstavlja jedan od najsavremenijih objekata ove namene u okruženju. O tome najbolje govori vrednost izvedenih radova kao i kvalitet, veličina i struktura prodajnog prostora.

“Završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije široke lepeze investicionih aktivnosti Bermilton grupe koje trebaju da doprinesu stabilnom i ubrzanom razvoju Srbije kao i povećanju kvaliteta standarda života građana. Zbog toga će završetak ovog i drugih projekata, čija je realizacija u toku, kao i onih čiji početak predstoji, predstavljati meru uspešnosti našeg rada. Cilj nam je stvaranje pravih vrednosti za naše klijente uz stalnu posvećenost unapređenju kvaliteta, inovativnosti, kompetentnosti i profitabilnosti poslovanja“, izjavio je u ime investitora Andrej Bele, predstavnik Bermilton grupe.