NOVI SAD DOBIO JOŠ JEDAN MODERAN MAXI SUPERMARKET

27. IX 2022 | Građani Novog Sada u svom komšiluku dobili su još jedno mesto na kom mogu uživati u proverenoj nabavci po meri modernog kupca. Pažljivo biran asortiman kvalitetnih proizvoda i vrhunska usluga sada su dostupni kupcima u ovom gradu u novom, moderno opremljenom Maxi supermarketu na adresi Branka Bajića 9đ.

Uz prijatnu komšijsku uslugu zaposlenih, kupci u inovativnom enterijeru novog supermarketa mogu uživati u prepoznatljivom izboru Maxi pijace koja raspolaže uvek svežim voćem i povrćem. Raznovrsna ponuda svežih proizvoda sa kategorija pekare i mesare, odeljenja delikatesa i mlečnih proizvoda samo su neke od destinacija za kupovinu koje očekuju potrošače, a brza i efikasna nabavka obezbeđena je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na tri regularne i dve samouslužne kase.

Ova prodavnica, samo je još jedna u nizu koju je kompanija Delhaize Serbia u septembru otvorila za svoje kupce. Novi, savremeno uređeni Maxi supermarketi otvoreni su u još tri grada pa je tako njihova bogata ponuda i vrhunska usluga postala dostupna i građanima Rume na adresi Veljka Dugoševića 137-139 kao i stanovnicima Mladenovca u Kovačevoj 1. Subotica je novu prodavnicu dobila u ulici Arsenija Čarnojevića 52, a ovo otvaranje kompanija je uveličala i podrškom lokalnoj zajednici kroz donaciju od 500.000 dinara Domu za decu ometenu u razvoju ‘Kolevka’.