NOVI GOMEX U NOVOM SADU

23.08.2021 - Novi Gomex u Novom Sadu copy

23. VIII 2021. |  U petak, 20. avgusta, na adresi Vase Pelagića 9 (Novi Sad), otvoren je još jedan maloprodajni objekat kompanije Gomex. Kako kažu iz Gomexa, market sa 205m² prodajnog prostora opremljen je tako da se uz pomoć ljubaznog osoblja svaka kupovina obavlja brzo i lako.

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4.000 svakodnevno potrebnih namirnica, a pored kvalitetne usluge i pažljivo odabranih proizvoda, u ponudi je i asortiman Gomexove pekare, sa uvek svežim hlebom i pecivom. Objekat ima dve kase.

Otvaranjem ovog objekta, kompanija je obezbedila 10 novih radnih mesta.

Kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju karticu lojalnosti Kasicu Brojalicu, sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Nova prodavnica radiće od ponedeljka do nedelje.

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.