NOVI DIS U ALEKSINCU

2102020-disAleksinac

02. X 2020. | Danas je otvoren novi Dis market u centru Aleksinca, na adresi Dušana Trivunca 36. Ovo je 34. u širokoj mreži marketa ovog trgovinskog lanca, čime je Dis nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže pružajući mogućnost stanovnicima još jednog grada u Srbiji da uživaju u raznovrsnoj ponudi proizvoda po pristupačnim cenama.

Dan otvaranja marketa obeležilo je veliko interesovanje brojnih kupaca i tradicionalna Dis akcija prilikom koje je svaki 50. kupac dobio gratis kupovinu.

Novi prodajni objekat se prostire na 450m², zapošljava 20 radnika i ima 4 kase. Odlikuje ga prostrani moderni ambijent podređen potrebama potrošača, izbor kvalitetnih proizvoda, velika ponuda svežeg mesa, voća i povrća i vrhunska usluga. Raznovrsnom ponudom artikala, prijatnim i modernim uređenjem marketa kompanija Dis nastavlja da prati trendove u maloprodaji i iznova unapređuje uslugu za sve potrošače.

Aleksinački Dis market se nalazi na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada i poseduje sopstveni parking dostupan potrošačima.

Kompanija Dis u celokupnoj maloprodajnoj mreži, poštuje i sprovodi mere Vlade Republike Srbije koje se tiču zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Kao i u svim Disovim objektima, i u novom marketu su postavljene dezo barijere, zaštitni paneli, sredstva za dezinfekciju, koja potrošači mogu naći na kasama i sve ostalo što će njihovu kupovinu učiniti u potpunosti bezbednom i prijatnom.

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22h.