NOVI CIKLUS EUCERIN PROGRAMA LOJALNOSTI

17. VIII 2020 | Preparati iz Eucerin pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.

EucerinpH5 Losion za pranje i EucerinpH5 Losion za telo dva su od niza preparata za kompletnu higijenu i negu koje sadrži ova linija.

Uz sakupljanje poena putem aplikacije Eucerin Put lepote do 30. septembra možete ih dobiti kao poklon.

Priključite se Eucerin Klubu lojalnosti i uz posebne pogodnosti kupovine i atraktivne poklone obezbedite svojoj koži dodatnu negu i hidrataciju.

Da biste krenuli na svoj Put lepote neophodno je da sa Google Play ili Apple Store besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje. Nakon registracije postajete član digitalnog Eucerin Kluba lojalnosti.

Fotografišite račun i skenirajte bar-kod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva. Na ovaj način registrovana kupovina donosi vam određeni broj poena, koji Vam obezbeđuju pogodnosti kupovine i atraktivne poklone:

Ukoliko ste već član digitalnog Eucerin Kluba lojalnosti lakši i brži put do poklona obezbeđuju vam i poeni koje ste sakupili do sada, jer njihovim sabiranjem prelazite u viši, srebrni ili zlatni status, kada vam je za ostvarivanje prava na poklon potreban manji broj poena.

Ciklus Eucerin Programa lojalnosti traje do 30. septembra, a za ostvarivanje prava na poklon, potrebno je da sve kupovine obavite u jednoj apoteci. Više informacija saznajte od svog apotekara, na sajtu eucerin.rs ili FB i Instagram strani Eucerin Srbija.