NOVA DM DROGERIJA U BEOGRADSKOM NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ

2912021-dm-drogerie-markt_fotografija-1

29. I 2021. | Kompanija dm drogerie markt nastavila je sa ekspanzijom na lokalnom tržištu otvaranjem prve nove drogerije u ovoj godini na adresi Braće Jerković 137a. Kao i prilikom svakog otvaranja, drogerijski lanac je namenio deo prometa u humanitarne svrhe, dok je kupcima  priredio brojna iznenađenja i pogodnosti.

Vođena poslovnom vodiljom Zajedno jedni za druge, kompanija je dan otvaranja nove drogerije obeležila sada već tradicionalnom donacijom, izdvojivši 500.000 dinara za Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Pored toga, dm je pripremio poklone za prvih 2.500 kupaca, a od četvrtka 28. januara do subote, 30. januara omogućen je popust od 15% na sve, čak i na snižene proizvode.

Budući da mame imaju poseban tretman u drogerijskom lancu, u ovoj  dm drogeriji u Beogradu obezbeđen je kutak za dojenje, kao i sto za povijanje beba.

Kompanija dm prepoznata je kao prioritetan lanac snabdevanja budući da u svom asortimanu, pored proizvoda za negu i lepotu, sadrži i širok izbor prehrambenih i organskih namirnica, hranu za bebe, kao i proizvode za održavanje domaćinstva. Ovaj najveći drogerijski lanac u Evropi nastaviće da osluškuje potrebe svojih kupaca i da sprovodi potrebne epidemiološke mere kako bi svaka dm drogerija ostala sigurno mesto za prijatnu kupovinu, poručuju iz kompanije.