NESTLÉ PRIPREMA KNJIGU ZDRAVIH RECEPATA ZA DECU, A AUTOR MOŽE DA BUDE SVAKO OD NAS

642020-ZdravoKlopajmo-kuvar

6. IV 2021 | Kompanija Nestlé će uskoro predstaviti svoju prvu knjigu recepata za roditelje i njihove mališane – ZdravoKlopajmo kuvar. Interesantno je da se među autorima kuvara mogu naći svi – potrebno je samo poslati dovoljno zanimljiv recept za jelo od zdravih namirnica.

Svaki roditelj zna kakav izazov može da predstavlja odsustvo inspiracije za svakodnevno spremanje zdravih i ukusnih jela za njihove mališane. Među onima koji se ponekad nađu u sličnoj situaciji su i popularni influenseri Strahinja Ćalović – Tatin Dnevnik, Aleksandra Đorđević – Big Mama i Tata i Mama Todora i Petre, koji su se među prvima priključili prikupljanju zdravih recepata za prvo izdanje ZdravoKlopajmo kuvara.

Ukoliko želite da se baš vaš recept nađe u Kuvaru, posetite njihove profile na društvenim mrežama Instagram i Facebook, i do 15. aprila u komentarima ispod objave na ovu temu ostavite svoj zdrav recept. Svako od influensera odabraće po pet najkreativnijih recepata koji zadovoljavaju princip -‘tanjira zdrave ishrane’.

Već deceniju unazad, kroz projekat ‘ZdravoRastimo’ kompanije Nestlé, više od 100.000 dece u Srbiji prošlo je kroz važne klasične i međuvršnjačke edukacije na temu zdravije ishrane i fizičke aktivnosti. Nestlé je najavio i povećanje investicija od 25% u ovom projektu, kao i nastavak saradnje sa dosadašnjim partnerima i povezivanje sa drugim nacionalnim programima u cilju stvaranja zdravih navika kod dece.