NECTAR I NELT PARTNERI U SRBIJI

05.11.2018---LogoiNectarNelt

05. XI 2018. | Kompanije Nectar i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta. Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije  poslovanje.

“Nectar je za ovih 20. godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u Jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju koja ima posebnu ekspertizu u delu logistike i transporta. Drago mi je da smo uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača. Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda”, naglasio je Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe.

“Saradnja kompanija Nectar i Nelt, koje se ubrajaju u najuspešnije domaće poslovne sisteme, omogućiće da se svako od nas fokusira na osnovni biznis i radi ono u čemu je najbolji. To će, sigurna sam, rezultirati daljem razvoju obe kompanije. Nectar je brend koji je dobro poznat po svom kvalitetu u Srbiji. Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji”, izjavila je Dragana Škrbić, potpredsednik logistike za Zapadni Balkan Nelt grupe.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nectar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do svih kupaca.