Na OMV pumpama 1. oktobra: svaka kafa je vaša karta za humanost

VIVA Cafe

29. IX 2021 | OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe i tradicionalno – zajedno sa svojim potrošačima deli solidarnost i brigu o zdravlju.

Zato će celokupan prihod ostvaren od prodaje Viva kafe na benzinskim stanicama OMV širom Srbije tokom ovogodišnjeg Dana kafe biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus, čiji je primarni cilj nabavka medicinsko-tehničkih pomagala i podizanje kvaliteta života osoba obolelih od retkih bolesti.

“Naši potrošači nebrojeno puta su pokazali da im je, osim vrhunskog kvaliteta naših proizvoda i besprekorne usluge, važno i to što su poverenje dali OMV kompaniji koja zna da brine o drugima. Upravo oni nam i daju podstrek da nastavimo sa ovakvim akcijama, jer zajedno delimo misiju da pružimo pomoć i podršku dvema organizacijama koje brinu o onima kojima je pomoć najpotrebnija“, rekao je direktor prodaje Nikola Bozalo i pozvao potrošače da 1. oktobra posete benzinske stanice i kupovinom Viva kafe doprinesu uspehu akcije.

Humanitarna akcija povodom Međunarodnog dana kafe održana je i prošle godine, a upravo su sjajan odziv potrošača i kontinuirano nastojanje kompanije da podrži važne društvene akcije doprineli da ovakvo humanitarno obeležavanje Dana kafe postane praksa i tokom narednih godina.

“U bogatoj ponudi i vrhunskom ukusu italijanskih Viva kafa potrošači mogu da uživaju u prijatnom ambijentu Viva kafea ili da svoj omiljeni napitak ponesu sa sobom, prikladno spakovan za upotrebu u pokretu. Viva kafa koja se prodaje na OMV stanicama nosi oznaku Fairtrade i simbolizuje pravičnu isplatu i podršku za uzgajivače kafe u zemljama u razvoju. Doprinos održivom razvoju društva i ekonomije uz poštovanje životne sredine sastavni su deo odgovornog poslovanja OMV-a u Srbiji i svetu”, navodi se u saopštenju kompanije.