MOŽEŠ I TI: Otvoren konkurs za stipendije Fondacije Hemofarm

3. X 2022 | Najbolji studenti završne godine medicinskih, farmaceutskih, tehnoloških, bioloških, hemijskih i tehničkih fakulteta elektro i mašinskog usmerenja, državnih univerziteta u Republici Srbiji, od danas imaju priliku da konkurišu za godišnje stipendije Fondacije Hemofarm u okviru Programa za obrazovanje ‘Možeš i ti’.

Konkurs je otvoren do 3. novembra za studente koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50.

221003_Stipendisti-Hemofarm1

Prijavom na konkurs Fondacije Hemofarm, budući stipendisti će dobiti mesečnu finansijsku podršku, mentorsku podršku, stručnu praksu u Srbiji i Nemačkoj i postati deo zajednice koja broji više od 3.660 mladih lidera spremnih da menjaju svet na bolje. Uz podršku eksperata STADA grupe i Hemofarma, stipendisti imaju priliku da unaprede svoje znanje i veštine, koje su neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj. Tokom godinu dana, polaznici programa sticaće i radno iskustvo u različitim sektorima kompanije i dodatni motiv da znanje i veštine primenjuju u Srbiji.

“Znanje i veštine niko ne može da vam oduzme. To je vaš oslonac i karta za ulazak u svet uspeha i bolje sutra. Mi već 29 godina ulažemo u mlade i njihovo obrazovanje. Sa ponosom ističemo da su naši bivši stipendisti danas na rukovodećim pozicijama u kompaniji Hemofarm i STADA grupi i veoma uspešni u profesijama koje su izabrali. Verujemo da je ovaj program prava prilika za studente da stiču nova znanja i veštine, upoznaju se sa našim ekspertima i procesima rada u kompaniji koja je lider na farmaceutskom tržištu i da zajedno sa nama brinu o zdravlju ljudi i njihovoj dobrobiti”, poručila je prilikom raspisivanja konkursa Suzana Đorđević, direktor Fondacije Hemofarm.