MK GROUP IZDVOJIO VIŠE OD 8 MILIONA DINARA ZA PORODICE ZAPOSLENIH

18. XII 2018. | Kako bi podstakla promovisanje porodičnih vrednosti, kompanija MK Group tradicionalno nagrađuje zaposlene koji su u 2018. godini postali roditelji. Za ovaj vid podrške izdvojeno je 8 miliona i 325 hiljada dinara.

“Iza stabilnog poslovnog sistema stoje ljudi koji su garancija da će kompanija biti uspešna. Ponosan sam na svih 7.000 zaposlenih u 74 opštine u kojima poslujemo. Drago mi  je što smo nastavili sa tradicijom podrške porodicama i što smo se ovim povodom okupili u hotelu Sheraton u Novom Sadu. Pored kolega iz Srbije, prisutni su i naši zaposleni iz Slovenije, Crne Gore i Hrvatske. U kompaniji MK Group su zaposleni deo porodice i zato nam je važno da oni budu zadovoljni i motivisani”, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Groupa.

Jelena Vujnović iz kompanije MK Group je rekla: “Kao majci troje dece, nije uvek lako uskladiti porodicu i posao. Međutim, kada znate da imate podršku kompanije, sve je mnogo jednostavnije. Porodica je stub društva i zato mi je drago što se kompanija u kojoj radim odlučila na ovaj humani gest. Lep je osećaj raditi za kompaniju koja brine o zaposlenima i njihovim porodicama”.

Kompanija MK Group nastoji da pruži adekvatan doprinos i podršku zaposlenima u sistemu kako bi pomogla u podizanju stope nataliteta, a svojim primerom podstakla i druge kompanije u zemlji da prepoznaju ovu važnu temu u društvu i razviju svoje sisteme podrške.

Podsećanja radi, kompanija MK Group je i prošle godine izdvojila preko 8 miliona dinara za podršku porodicama.