MEGGLE SRBIJA DESET GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA OBELEŽILA NOVIM INVESTICIJAMA

91221-MEGGLE-kompanija

09. XII 2021. | Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija Meggle Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija, kontinuirano radila na podizanju kvaliteta proizvoda i povećanju proizvodnje, čime je stekla poverenje potrošača i poslovnih partnera. Kompanija ima ambiciozne planove i za budućnost, a jačanjem menadžmenta i novim investicijama trasira put za ekspanziju poslovanja u Srbiji i u narednim decenijama, poručuju iz kompanije.

“Meggle Srbija je ove godine obeležila i značajan jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja. Od 2011. godine do danas Meggle Srbija je u unapređenje poslovanja investirala oko 20 miliona evra. Potvrda naše želje da ostanemo dugoročno na srpskom tržištu je i investicija realizovana ove godine u iznosu od 3,5 miliona evra u novo postrojenje za proizvodnju trajnih mlečnih proizvoda, renomiranog proizvođača, što će omogućiti da naši proizvodi budu još kvalitetniji. Meggle Srbija svoje proizvode, osim, na srpskom, plasira i na tržišta Rusije i Evrope“, izjavio je Marjan Vučak, direktor za region Jugoistočne Evrope i član Upravnog odbora Meggle Srbija.

Proizvodi Meggle postali su prepoznatljiv brend u Srbiji i pored jake konkurencije. Mlečni proizvodi, poput različitih vrsta mleka, jogurta, kefira, pavlaka za kuvanje, paprike u pavlaci, osvojili su potrošače i postali deo svakodnevne trpeze mnogih domaćinstava. Visok nivo kvaliteta proizvoda garantuje strogo poštovanje svih standarda. Implementirane su standardi: IFS Food V6.1, ISO 22000: 2018, HACCP, Halal BAS 1049:2010.