LIDL USKORO OTVARA NOVU PRODAVNICU U AVA SHOPPING PARKU

2. VI 2022 | Na adresi Astrid Lindgren 19, pri Ava šoping parku, kompanija Lidl Srbija će 9. juna tačno u 8h otvoriti još jednu prodavnicu u Beogradu. Prve posetioce nove Lidl prodavnice u blizini robne kuće Ikea i autoputa Beograd-Niš dočekaće pažljivo odabran asortiman proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine.

„Sigurni smo da će vest o otvaranju nove, 18. po redu, beogradske Lidl prodavnice na ovoj lokaciji obradovati sve sugrađane, a naročito one koji su krenuli ili se vraćaju sa putovanja, kao i one iz prigradskih opština i naselja kao što su Vrčin, Zuce i Beli Potok, koji gravitiraju Beogradu“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Lidl tim će se otvaranjem nove prodavnice proširiti za oko 30 novih zaposlenih, koji će kao i svi zaposleni u ovoj kompaniji, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Uz to, Lidl Srbija je kao trgovinski lanac, specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji.

Lidl će povodom otvaranja nove prodavnice obezbediti specijalne akcije sa popustima i do 35%, a na policama ovog Lidla naći će se više od 1.800 proizvoda, dok će potrošači pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

Radno vreme ove prodavnice po otvaranju će zbog karakteristika lokacije biti specifično, pa je početak rada planiran za 8 ujutru, a kraj u 21h svakog dana u nedelji.