LETNJA KAMPANJA INSTA GRAND FREEZE: Nagradna igra i zanimljivi sadržaji na sajtu Grand kafe

210701_Grand

1. VII 2021 | U okviru kampanje ‘Leto je da samo uživaš’, koja obuhvata razne sadržaje zabavnog karaktera, posetioce zvanične veb stranice Grand kafe očekuju brojna iznenađenja i nagrade.

U okviru nagradne igre, korisnici sajta mogu da se oprobaju u jednostavnoj igri memorije u kojoj je moguće učestvovati neograničen broj puta. Za učestvovanje je potrebna registracija na sajtu, nakon čega je moguće pokrenuti video igru u kojoj je cilj pronalaženje identičnih parova. Rangiraju se samo najbolje ostvareni rezultati, a najuspešnije učesnike očekuje 26 poklona svake nedelje – polaroid fotoaparat, JBL zvučnik, Kanken ranac, mini štampač, kao i paketi Insta Grand Freeze kafe.

Osim nagradne igre, na internet stranici su postavljeni i jednostavni video recepti za pripremu poslastica za prave sladokusce, čiji je neizostavni sastojak Insta Grand Freeze, kao i saveti i trikovi za kreiranje zanimljivih i drugačijih fotografija uz igranje perspektivom, optičkim iluzijama i senkama.

“Leto je da samo uživaš i zato sa puno entuzijazma uroni u hladno Insta Grand Freeze osveženje i prepusti se nezaboravnim avanturama koje će se prepričavati tokom cele godine”, poručuju iz Grand kafe.