KRAŠ POTPISAO ZA NELT: Regionalna saradnja za veću dostupnost proizvoda

210401_Nelt

1. IV 2021 | Kraš Grupa i Nelt Grupa uspostavile su saradnju na polju distribucije, pokazujući spremnost da odgovore na sve veće zahteve tržišta i potrošača. Saradnja osigurava značajan rast dostupnosti Kraš asortimana na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije, te predstavlja širenje Neltovog distributivnog portfolija.

“Jako nam je drago da u ovu suradnju ulazimo u godini u kojoj obeležavamo 110. godina postojanja Kraš Grupe. Osluškivanje potreba potrošača, razvoj i proizvodnja jednih od generacijama omiljenih brendova vodilje su nam u poslovanju. Verujemo da ćemo kroz saradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača”, izjavio je Slavko Ledić, predsednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

“Kraš je poznat po kvalitetu i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regionu, a ugovor doživljavamo kao prirodnu saradnju dva uspešna sistema. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regiona”, izjavio je Miloš Jelić, CEO Nelt Grupe.