KOMPANIJA MARBO PREUZELA DISTRIBUCIJU BRENDA PEPSI U BiH

25012018-MarboPepsiBiH

25. I 2019 | Kompanija Marbo d.o.o. koja posluje u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, svom portfoliju pridružila je i distribuciju najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića – Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton. Na taj način, deo Marbo porodice pored već poznatih brendova grickalica – Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud, ovsene kaše Quaker i brenda Minut Pire, postali su i najpoznatiji svetski brendovi bezalkoholnih napitaka.

Distribucija brendova koji se konzumiraju u više od 200 zemalja i regiona sveta, otpočela je u januaru 2019. godine, a na taj način kompanija Marbo na tržištu Bosne i Hercegovine značajno je proširila poslovne aktivnosti.

“Pepsi se vraća  na velika vrata – poruka je koju želimo da pošaljemo i našim potrošačima, ali i našim partnerima i ključnim kupcima. Posle 18 godina poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, veliko nam je zadovoljstvo što našem portfoliju priključujemo i napitke,  po kojima je kompanija PepsiCo svetski poznata. To znači, da ćemo kao deo jedne od najvećih kompanija za proizvodnju hrane i pića na svetu, biti u prilici da primenimo najbolja iskustva, inovacije i prakse sa mnogobrojnih svetskih tržišta, kao i da će brendovi Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton imati priliku da postignu dinamičan rast, kakav zaslužuju“ istakao je Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana i Baltičke zemlje.