KOMPANIJA DELHAIZE SERBIA OTVORILA DVE PRODAVNICE U BEOGRADU

30. XII 2021 | Kraj 2021.godine, kompanija Delhaize Serbia obeležila je otvaranjem još dve prodavnice, u istom danu, na beogradskim opštinama Savski Venac i Vračar, gde sve potrošače očekuju jedinstveno iskustvo kupovine po meri modernog kupca.

Nov Maxi supermarket, na adresi Neznanog Junaka 23, otvoren je u okviru poslovno-stambenog prostora ‘Palace One’, u gradskom naselju Dedinje. Kupce u novom, inovativnom enterijeru prostrane prodavnice očekuju vrhunska usluga i bogat asortiman proizvoda brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Odeljenje pijace, sa ponudom uvek svežeg voća i povrća, odeljenje pekare, sa izborom toplog peciva pečenog na licu mesta, mesara sa visokokvalitetnom ponudom mesa, odeljenja delikatesa, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, dostupni su za nabavku. Kupcima je na usluzi 27 zaposlenih, dok proces plaćanja odvija na tri kase.

Na adresi Kursulina 25 otvorena je nova Shop&Go prodavnica. Komšijska radnja svakodnevno potrošačima nudi odeljenje pijace, sa izborom svežeg voća i povrća, odeljenje mlečnih proizvoda, zdravijeg kutka, slatkih i slanih konditora. Sveža peciva na odeljenju pekare, kao i raznovrsni asortiman na odeljenju pakovanog mesa, takođe su na raspolaganju, dok 9 zaposlenih kolega svakodnevno vode računa da se proces kupovine odvija uspešno. Kupci plaćanje obavljaju na dve kase.