JOŠ JEDNA USPEŠNA HUMANITARNA AKCIJA ZA DECU IZ SOS DEČIJEG SELA

31. X 2018 | Prvi mesec nove školske godine prošao je u humanom tonu, jer je u akciji ‘Dobro delo za SOS Dečije selo’ sakupljeno više od 1,4 miliona dinara.  U ovoj akciji učestovali su svi sugrađani koji su tokom avgusta i septembra u svih 12 Tempo hipermarketa širom Srbije za svoje školarce kupili označene proizvode od čije kupovine se odvajao novac za ovu plemenitu akciju.

Prikupljena sredstva biće iskorišćena da se najmlađima u SOS Dečijem selu poboljšaju uslovi u domovima i obezbedi grejanje tokom predstojećih hladnih dana.

“Srećni smo što još jednu godinu vidimo da je empatija naših sugrađana na ovako visokom nivou i da na mališane iz SOS Dečijeg sela tako mnogo naših sugrađana misli. Zahvaljujući ovoj akciji ove zime imaćemo mnogo bolje uslove u porodičnim domovima, a vest o veličini prikupljene donacije bila je najbolja kojom smo mogli započeti aktuelnu školsku godinu. Podrška koju nam tradicionalno pružaju Tempo hipermarketi i njihovi partneri nam je dragocena, a nakon godina saradnje slobodno možemo da kažemo da je to postao pravi prijateljski odnos koji sa ponosom negujemo”, rekla je Svetlana Damnjanović, iz SOS Dečijeg sela.

Kompanija Delhaize Serbia tradicionalno podržava SOS Dečije selo na razne načine, a akcija ‘Dobro delo za SOS Dečije selo’ je najnovija u nizu. Ova akcija trajala je tokom avgusta i septembra, a značaj ove akcije uz Tempo hipermarkete  prepoznale su i podržale i kompanije Statovac-komerc, Gatarić International Group, NBK, Optimum, Eurocom Int, Ilijanum, Univerzal, Officecom i Marina Company.

“Godinama se trudimo da naša zajednica bude bolje mesto za život, da najmlađima svaki dan učinimo bezbrižnim i da naše kupce i partnere uključimo u velike i humanitarne akcije kao što je ova. Posebno smo zahvalni našim partnerima na podršci, jer bez njih ne bismo postigli ovakve rezultate, i drago nam je što su deo akcije koja podstiče najbolje u ljudima. Osmesi na licima mališana iz SOS Dečijeg sela najbolji su dokaz da smo postigli nešto dobro i verujemo da će naša podrška iz godine u godinu biti sve značajnija”, istakla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija i održivog poslovanja u kompaniji Delhaize Serbia.