JOŠ JEDAN GOMEXOV OBJEKAT U BEOGRADU

2182020-GomexDunavske-terase-10

21. VIII 2020 | Objekat ‘Dunavske Terase’ u istoimenom beogradskom naselju u opštini Palilula u Beogradu, otvoren je u petak, 21. avgusta u 9h. Brojni budući potrošači okupili su se ispred ulaza u objekat, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman.

Ovaj urbani market obuhvata oko 220m2 prostora, opremljen je po savremenim standardima i nudi brzu i laku kupovinu sa asortimanom namirnica koje zadovoljavaju svakodnevne potrebe. Objekat se nalazi na adresi Vojvode Micka Krstića 14 i za potrošače je otvoren od ponedeljka do subote od 07:30h do 21:00h i nedeljom od 08:00h do 21:00h. O brzoj i kvalitetnoj usluzi brinuće se dvanaest novozaposlenih radnika. U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Svi potrošači su imali mogućnost da potpuno besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu pomoću koje sakupljaju ‘keširiće’ i ostvaruju dodatne popuste. Na dan otvaranja za kupce su obezbeđeni i prigodni pokloni.