JELEN ZA MLADENCE

12. IX 2023 | U okviru kampanje ‘Jelen za mladence’ tokom proteklog perioda, Jelen pivo je na preko 3.500 adresa mladenaca, dostavilo personalizovane gajbe piva i na taj način uveličalo slavlje parova koji su od početka godine stali na ludi kamen.

Prijave mladenaca su stizale iz cele Srbije, a pored oduševljenja gajbicama sa njihovim prezimenom, mladenci su prilikom dostave posebno isticali zadovoljstvo brzinom njihove dostave. U prilog tome govore i sjajni komentari, fotografije i postovi koje su u znak zahvalnosti, tokom kampanje, mladi parovi delili na društvenim mrežama. Zanimljivo je da su neki od njih, kako bi se osigurali da ne propuste isporuku poklon gajbica, za prijem zadužili i svekrve, kumove, tašte, dok su oni uživali na medenom mesecu.

Zaposleni u Apatinskoj pivari su i tokom ove aktivacije Jelen piva učestvovali u dostavi poklona na adrese novih bračnih parova, te su u samo jednom danu obradovali oko 100 domaćinstava u različitim gradovima i mestima širom zemlje.

Jelen je ovog leta, negujući tradiciju i porodične vrednosti, proslavljao najsrećnije trenutke sa mladencima, jer sam ulazak u brak predstavlja jedan od najlepših trenutaka u životu, koji zauvek ostaju u sećanju.