IMLEK OBRADOVAO ĐAKE PRVAKE

foto: Uroš Pajić

07. IX 2023 | Povodom početka školske godine, kompanija Imlek, tradicionalno je donirala mlečne proizvode i školski pribor ustanovama za nezbrinutu decu širom Srbije.

U skladu sa vrednostima koje neguje, Imlek redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centru za integraciju mladih Svratište, Prihvatilištu za decu Beograda, kao i SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici i SOS Dečijem selu u Kraljevu, Kolevki u Subotici, Domu Pčelica u Nišu, Domu za decu Jefimija u Kruševcu i mnogim drugim.

Prve dane đačkog doba, prvaci su proveli u druženju sa predstavnicima kompanije, koji su im poželeli srećan polazak u školu, mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica svezaka i bojica, mališani su uživali u omiljenom mlečnom napitku Moja Kravica čokoladnom mleku. Kompanija pored obeležavanja početka školske godine, tradicionalno donira svoje proizvode i povodom Svetskog dana mleka, uskršnjih i božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta.

„Kompanija Imlek dosledna je svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite društveno odgovorne aktivnosti koje će najmlađima obezbediti srećnije i zdravije odrastanje. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje kontinuirano sprovodimo i raduje nas što možemo doprineti srećnijem odrastanju dece, posebno u vreme početka školske godine. Imlek će i dalje ostati pouzdan partner zajednici i nastavićemo da se trudimo da svako dete ima priliku da raste i razvija se uz mlečne proizvode“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.