I MIRIS I UKUS I SREĆNI PRAZNICI

31. XII 2021 | Pred nama je mnogima omiljeni period u godini, kada praznična čarolija ispuni ulice i domove i ugreje dušu. Prestaje da bude važno da li je napolju hladno, jer nas nezaboravni momenti čekaju u toplini doma, dok zajedno sa dragim ljudima uz šoljicu omiljene kafe smišljamo želje i pravimo planove za narednu godinu.

Praznici su prava prilika da razmislimo o tome šta nam je zaista važno. Ako nismo sasvim sigurni, šarmantni Grand kafa Deda Mrazovi su tu da nas razvesele i podsete koliko je važno da nađemo vremena za porodicu, prijatelje i za sve ono što nas čini srećnim i što je dragocenije od bilo kog poklona. Najveći poklon je vreme koje provodimo zajedno, ispunjeno radošću, osmesima i zagrljajima i u prazničnoj atmosferi uz miris i ukus prave domaće kafe stvaramo nove nezaboravne uspomene.

Neka jedna od vaših novogodišnjih odluka bude da ne samo za praznike već svakog dana odvojite vreme za bliskost i male zajedničke trenutke koji se pamte. Uživajte u hrani pripremljenoj s ljubavlju, saslušajte jedni druge i nazdravite za budućnost u kojoj se želje ostvaruju.

Iskoristite dane praznika da pozovete i one drage ljude za koje ste možda zaboravili kakvu kafu piju. Podsetite se svega što vas veže, zakuvajte jednu pravu domaću i uz dobro poznatu melodiju ‘Zvončića’ prepustite se magičnoj atmosfera praznika, poručuju iz kompanije Grand.