GOMEX NOSILAC PLATINASTOG SERTIFIKATA AAA KOJI SE DODELJUJE ZA POSLOVNU IZVRSNOST

20. VII 2022 | Trgovinski lanac Gomex svrstan je u grupu odsvega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom i jedini je trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće ‘Dun&Bradstreet’.

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA). Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće ‘Dun & Bradstreet’ čiji se proizvod bonitetne ocene danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju. Bonitetna ocean se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji Gomex će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.