GLOVO ZA DAN ZALJUBLJENIH

9. II 2024 | Dan zaljubljenih 14. februara postao je, po uzoru na zapadnu kulturu, jednako omiljen i kod nas i, uz Novu godinu i Dan žena, jednako popularan za darivanje voljenih osoba. Još ako uzmemo u obzir da je narudžbina poklona preko Glova porasla više od 520 odsto kroz celu 2023. godinu u odnosu na 2022. godinu, jasno je zašto se ova kompanija odlučila na brojne pogodnosti i popuste u svojoj višekategorijskoj maloprodajnoj ponudi i za Dan zaljubljenih. Popust će se primenjivati samo na određene proizvode, a neki će biti sniženi i do 67 odsto.

U akciju se uključilo više od 30 radnji u Srbiji, a pri odabiru partnera pomogao je izveštaj Glovo dostave za 2023. godinu. On, pokazuje da je u 2023, najviše Glovo porudžbina u specijalizovanim maloprodajama bilo u kategoriji prodavnica kozmetike, dok je porudžbina kategorije ‘Parfem’ skočila za više od 830 odsto u odnosu na prethodnu goinu. Slede porudžbine iz seks šopova sa rastom u porudžbinama od 275 odsto u 2023. godini. Da lepi maniri i pažnja ne manjkaju, pokazuje i porast u kategoriji cveća, čija je porudžbina preko ovog dostavljača, porasla za 170 odsto u odnosu na 2022. godinu.

Tako da sve do 14. februara, moći ćete da zaprosite dragu fatalnim fišekom crvenih ruža ili joj jednostavno pošaljete buket ruža sa dekoracijom ili orhideju u korpici na vrata, po 20 odsto nižoj ceni. Ukoliko je vaš partner ljubitelj slatkiša, Štark je u dogovoru sa Glovom spremio bukete i korpe slatkiša po 20 odsto nižoj ceni. Novi trimer ili epilator iz Gigatrona sigurno će obradovati svakoga ko iole drži do sebe, a na ove uređaje popusti su još veći.

Svi koji poruče sa lokacija Glovo Expressa u Beogradu mogu ostvariti popust na vino i slatke proizvode do 15 odsto.  Štaviše, kupci kod izabranih partnera mogu da dobiju 1.000 dinara za porudžbinu iznad 2.000 dinara, što važi jednom, a izabranog partnera mo gu naći u odeljku za Dan zaljubljenih (namenskom balončiću u aplikaciji). Dovoljno je samo da ukucaju promo kod 1000VD. 

Raznovrsna maloprodajna ponuda preko aplikacije Glovo idealna je prilika da se ovih dana snabdeju onim što im treba i oni koji nemaju partnera. Ne zaboravite druge, ali mislite i na sebe. Svakako, bitno je da će Glovo korisnici koji naručuju proizvode putem aplikacije uživati u brzoj dostavi proizvoda o svojih vrata, bilo a su kod kuće, na poslu ili na romantičnom sastanku.

Nazivi partnera i kategorije sniženih proizvoda:

Laguna knjižara, Fantazija Shop, Cvećara Simplicity, Cvećara Mare, Cvećara Kazablanka, Cvećara Agava, Cvećara Fiori, Pepeljugin Vrt, Game Centar, Cvećara Provansa Dekor, Online cvećara Beograd, Cvećara Kapuleti, Cvet express, Cvećara Imela, Cvećara Poklondžija, Cveće Vino Čokolada, Ballonessa, Cvećara Nišlijka, Galen Pharm Apotkea, BENU, dm, Ivančić i sin, Alexandar Cosmetics, Gigatron, Glovo Express, Štark shop , Srpska kuća vina, Vinoteka Vračar , Piće na točkiće, The BOX – Wine & Spirit Shop, The Box Shop.