GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE DELHAIZE SRBIJA ODRŽAO PREDAVANJE STUDENTIMA EKONOMIJE

25. IV 2019. | Studenti završnih godina Ekonomskog fakulteta su na predavanju Quentina Royera bili u prilici da od generalnog direktora jedne od najvećih kompanija u zemlji saznaju koje odlike krase dobrog lidera, kako je izgledao njegov razvojni put, ali i koliko je za uspeh u poslu neophodan dobar tim ljudi.

“Važno je da postižete dobre rezultate, ali je bitan i način na koji do niih dolazite. Ono što ćete primetiti kod svih uspešnih kompanija su motivisani i posvećeni pojedinci koji i čine razliku. Strategija i vizija su izuzetno bitne, ali bez dobrog tima one su samo slovo na papiru” istakao je Royer. On je studentima ukazao i na to koliko je u poslu važno preuzeti odgovornost, u svakom trenutku imati širu sliku, biti prilagodljiv, ali i konstantno raditi na ličnom razvoju.

Kompanija Delhaize Srbija sa Ekonomskim fakultetom, Univerziteta u Beogradu, sarađuje već devet godina i u tom periodu su zajedničkim snagama osmišljeni i organizovani edukativni programi koji su uticali na razvoj velikog broja lidera u ovoj kompaniji.