DVE NOVE PRODAVNICE UNIVEREXPORTA

6122019-UniverOdzaci

6. XII 2019 | Otvaranjem dve nove prodavnice u Obrenovcu i Odžacima Univerexport je dostigao broj od 150 objekata. Kompanija Univerexport koja naredne godine ulazi u jubilarnu 30-tu godinu postojanja, sa novim radnjama dodatno je proširila svoju prodajnu mrežu na sve veće opštinske centre Vojvodine, ali i prvi put otvorila vrata potrošačima izvan Beograda i Vojvodine, kažu iz kompanije.

U skladu sa namerom da najveći broj proizvoda dolazi sa domaćeg podneblja, da se potrošačima ponude artikli lične proivodnje, kao i da se istaknu proizvodi robne marke, posebno se izdvaja sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, Organa proizvodi i artikli pod brendom BašBaš i Naše najbolje.

Meso koje sa farme iz Bačke Palanke do polica radnji stiže za 48 sati, posebnog je, kontrolisanog kvaliteta – nikad se ne uvozi i nikad se ne zamrzava. Organa ulje i brašno do potrošača dolaze sa njive iz sela Lipar, gde su organski zasadi na površini od 50 hektara. Brend Baš Baš i Naše najbolje čini širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda sa odličnim odnosnom cene i kvaliteta.

Novootvorena prodavnica u Obrenovcu (Miloša Obrenovića 92) prostire se na 500m2 prodajnog prostora, asortiman čini 13.000 artikala, a u njoj je zaposleno 20 novih radnika. I novi Univerexport u Odžacima se takođe nalazi u centru grada, na adresi Somborska 27, a 10 radnika koji su zaposleni u novoj radnji su iz Odžaka i okoline, će svakim danom od 7 do 21h biti na usluzi potrošačima na ‘novom mestu dobre kupovine’.

Dalji planovi širenja Univerexportove mreže se, već na samom početku naredne godine, odnose na Beograd i Novi Sad.