DVA NOVA GOMEX MARKETA

1. IX 2022 | U petak, 12. avgusta, sa radom su počela dva nova maloprodajna objekta trgovinskog lanca Gomex. U pitanju su prodavnice u Zemunu i Laliću (opština Odžaci).

Mini-market u Zemunu nalazi se na adresi Dobanovački put 44 i za kupce će biti otvoren svih sedam dana u nedelji, od 7 do 21h. Prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana od preko 3.500 svakodnevno potrebnih proizvoda, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga, za koju se brine osam novozaposlenih radnika. Površina prodajnog prostora je 175m2. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene dve kase.

Maloprodajni objekat u Laliću može se pronaći u ulici MaršalaTita 27. U ponudi je širok asortiman proizvoda, koji su pregledno izloženi na 180m2 prodajnog prostora. Na samom otvaranju, interesovanje kupaca je bilo veliko, a za sve njih su obezbeđeni i prigodni pokloni. Potrošači su imali priliku da preuzmu Gomex karticu za popuste (Kasicu Brojalicu) sa kojom će i ubuduće moći da pazare po akcijskim cenama. Otvaranjem ove prodavnice, posao je dobilo šest novih radnika. Radnim danima i subotom, mini-market u Laliću će raditi od 06:30h do 20:30h, dok će nedeljom raditi kraće – od 07 do 13h.