DRUGA FAZA GRADNJE STOP SHOP RITEJL PARKA U SUBOTICI

17. VII 2023. | Češka kompanija CPI Property Group najavila je izgradnju druge faze Stop Shopa u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih ritejl parkova u Srbiji. Sa dodatnih 5.500 kvadrata komercijalnog prostora, ukupna prodajna površina ovog savremenog maloprodajnog formata dostići će 15.500 m2.

Izgradnja druge faze Stop Shopa u Subotici planirana je za sledeću godinu, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine. Proširenje kapaciteta dodatno će unaprediti miks zakupaca ponudom novih internacionalnih i domaćih brendova, koji će Subotičanima omogućiti da na jednom mestu zadovolje najšire potrebe, uz najbolje iskustvo kupovine i raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije.

„Ovo je četvrti Stop Shop u Srbiji koji proširujemo, što govori o velikom interesovanju kupaca, ali i zakupaca, za naše ritejl parkove, koji nude jedinstveno iskustvo kupovine i provođenja slobodnog vremena. Nastavićemo da osluškujemo njihove potrebe kako bismo dodatno unapredili usluge i ambijent. Kao i do sada, težićemo da potrošačima pružimo još više inovativnih sadržaja u celokupnom iskustvu kupovine, s posebnim fokusom na zelene tehnologije i održivost,“ istakla je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru kompanije CPI Property Group, koja je u poslednjem kvartalu 2022. godine preuzela deonice Immofinanza, a samim tim i brend Stop Shop.

Kupcima su Stop Shop ritejl parkovi privlačni iz više razloga. Dotupni su u 14 gradova širom Srbije, na lokacijama sa dobrim saobraćajnim vezama, tako da su lako dostupni i stanovnicima okolnih mesta. Pored širokog spektra proizvoda i usluga sa povoljnim odnosom cene i kvaliteta na jednom mestu, ovaj maloprodajni format podrazumeva i prostrani parking, prostor za šetnju pod otvorenim nebom u zelenom okruženju i mnoštvo zabavnih sadržaja za celu porodicu.

Od otvaranja prvog Stop Shopa u Čačku 2015. godine, ovaj brend je proširio svoj lanac ritejl parkova u našoj zemlji na ukupno 14. Paralelno je širio i kapacitete postojećih objekata (druga faza je izgrađena u Požarevcu, Vršcu i Sremskoj Mitrovici), te će nakon otvaranja druge faze radova u Sremskoj Mitrovici 24. avgusta, imati preko 126.000 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora.