DR. OETKER: ZAJEDNO PREVAZILAZIMO SVE IZAZOVE

5. V 2020 | “U ovim neizvesnim i teškim trenucima kada moramo kao društvo da se ujedinimo radi savladavanja izazova koji nam svima prete, mi u Dr. Oetker Srbija verujemo da svi članovi zajednice treba da učine šta je u njihovoj moći i pomognu onima na prvoj liniji borbe protiv pandemije i onima kojima pomoć znači najviše.

Iz tog razloga, odlučili smo da se okrenemo onome što radimo najbolje, a to su naši proizvodi, i da ih doniramo grupi ustanova širom zemlje za koje znamo da će biti posebno osnažene donacijom.

Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici i Kliničkom centru u Nišu poklonili smo asortiman naših instant proizvoda za brzu pripremu, u koji spadaju ovsene kaše, ovsene pahuljice, musli i milkshake.

Ustanovi za decu i omladinu SOS Dečije selo ‘Dr. Milorad Pavlović’ u Sremskoj Kamenici, Crvenom krstu Srbije i fondaciji SOS Dečija sela Srbija u Beogradu, Zemunu, Kraljevu i Nišu poklonili smo naše proizvode iz asortimana za pripremu poslastica.

Donacije su realizovane tokom aprila i početkom maja meseca, i nadamo se da su obradovale sve kojima su namenjene kao i da će pružiti motivaciju i podstrek drugima da prate naš primer.”

Dr. Oetker Srbija