DO ZDRAVIH ZALOGAJA KROZ IGRU I ZABAVU

21. VI 2021 | Briga o životnoj sredini bila je glavna tema eko manifestacije Neko tvoj, usmerene na edukaciju dece kroz igru, zabavu i kreativne radionice, održane u subotu 19. juna na platou SPENSA u Novom Sadu. U okviru bogatog programa održane su izložbe, radionice i humanitarne akcije, uz zabavni i kulturno-umetnički program, a posebno zapažena bila je edukativna radionica Biser Nutri Akademije #PositiveFood, održana uz mnogo zdravih i ukusnih zalogaja.

Manifestaciju održanu povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, otvorio je Zdravko Jelušić, član novosadskog Gradskog veća zadužen za komunalne poslove. Tom prilikom, on je istakao važnost ovakvih događaja, koji podstiču svest ljudi o značaju zaštite životne sredine. Manifestacija je okupila brojne mališane koji su igrali, pevali, kuvali, zabavljali se i učili preko celog dana.

Budući da je kompanija posebno poseveća društvenoj odgovornosti i brizi o ekologiji, zrenjaninski Mlekoprodukt učestvovao je u delu programa kao jedan od partnera događaja. U okviru manifestacije održana je radionioca Biser Nutri Akademije #PositiveFood, na kojoj su deca, uz kulinarskog profesionalca Borisava Lovića pripremala zdrava i ukusna jela, učeći istovremeno o značaju odgovorne i zdrave ishrane za pravilan rast i razvoj. Mališani su uz zdrave zalogaje od sira i voća učestvovali i u krvizu na temu zdrave ishrane.