DIJAMANT POKREĆE NAGRADNU IGRU: UVEK JE VREME ZA LEGENDARNI SENDVIČ

181021-Dijamant-blister-majonez-135x135+3mm-BG

18. X 2021 | Posle napornog vežbanja, uz omiljeni film sa voljenom osobom ili na pauzi između predavanja – sendvič je pravi izbor za svaku priliku. Mnogi ugostiteljski objekti imaju ovaj obrok u ponudi, a svaki gastronom svoja pravila i omiljenu kombinaciju. Najpopularnije je brzo jelo na svetu, čija je istorija duga neverovatnih 300 godina i u čiju čast se širom sveta organizuju različita takmičenja, pa smo i mi u potrazi za najboljim.

Ukoliko si fan ovog izvrsnog obroka, kompanija Dijamant te poziva da do 23. novembra testiraš svoje kulinarsko umeće i pokažeš nam kada najviše uživaš u sendviču – da li subotom popodne sa prijateljima, ili uz jutarnju kafu, ili tokom užine… U kifli ili tostu, sa šunkom ili sirom, iznenadi nas mešavinom ukusa, slikaj svoje gastronomsko remek delo i momenat koji ide uz njega i možda baš tvoja kreativnost osvoji glavnu nagradu.

Postoji samo jedno pravilo, neka tvoja kombinacija sadrži legendarni kremasti sastojak uz koji svaki sendvič dobija neodoljiv ukus – Dijamant majonez.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem stranice www.sendviczalegendu.rs a 20 učesnika sa najvećim brojem lajkova dobijaju na poklon vredne Dijamant pakete i dukseve ‘Legenda’, dok šest najkreativnijih osvajaju Gigatron vaučere za kupovinu u iznosu od 300 evra.