DESETI OBJEKAT GOMEXA U NOVOM SADU

31. I 2020 | Od petka, 31. Januara, nova karika u trgovačkom lancu Gomexa je još jedan maloprodajni objekat u Novom Sadu. Ovaj objekat, koji posluje u formi mini-marketa, radiće pod nazivom ‘Podbara’, a nalazi se na adresi Jaše Ignjatovića 7-9.

Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu – uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer – uređeni su po Gomex standardima predviđenim za mini-markete. O kvalitetu usluge brine se osmoro novozaposlenih radnika.

Kupci će uvek moći da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso, a pored njega u ponudi je meso u MAP pakovanjima Gomexove robne marke ‘Graničar’, koja je postala zaštitni znak ovog lanca. U ponudi su i brojni artikli drugih Gomexovih robnih marki: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge.

Za potrošače je obezbeđeno plaćanje platnim karticama, gotovinom, čekovima, a od nedavno i Dina Post Card karticom na rate. Osim toga, dobro je poznat i Gomex loyalty program uz karticu ‘Kasica Brojalica’.

Na dan otvaranja, Novosađane su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni. Prodajni prostor ovog objekta prostire se na 190m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od 3.500 različitih artikala. Radno vreme je od ponedeljka do nedelje, od 07 do 20:45h.