DELHAIZE SERBIA: Otvoreno 10 novih Maxi supermarketa u jednom danu

8. VI 2022 | Najveći maloprodajni lanac u Srbiji svečano je, u jednom danu, otvorio čak deset novih Maxi supermarketa.

Novi objekti, koje opslužuje 188 novozaposlenih radnika, otvoreni su u devet gradova širom Srbije: u Beogradu, Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Nišu, Valjevu, Užicu, Paraćinu i Ćupriji.

220608_Delez_Maxi_Otvaranje-Batajnica

“Širenje maloprodajne mreže, digitalizacija procesa i zapošljavanje velikog broja novih kolega ključne su oblasti poslovanja kojima strateški težimo. Današnja svečana otvaranja rezultat su vrednog timskog rada, ali i želje da Maxi ostane omiljeni supermarket kupaca i sinonim za proverenu komšijsku uslugu i kvalitetne i sveže proizvode. Kako bismo prilikom i ovih otvaranja novih prodavnica pokazali posvećenost lokalnoj zajednici, naše kolege iz Zrenjanina su odlučile da kompanija donira sredstva odeljenju za pedijatriju Opšte bolnice u ovom gradu”, istakao je Dejan Virijević, potpredsednik operacija i lanca snabdevanja kompanije Delhaize Serbia.

220608_Delez_Maxi_Otvaranje-Valjevo

Nakon svečanog otvaranja Maxi supermarketa u Zrenjaninu, doktoru Vanji Kunkinu, pomoćniku direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice Đorđe Joanović uručena je donacija od 500.000 dinara zahvaljujući kojoj će biti pružena podrška u radu službe pedijatrije, kao i poboljšanju uslova za lečenje pacijenata.

220608_Delez_Maxi_Otvaranje-Zrenjanin

Novi Maxi supermarketi otvoreni su na sledećim adresama:
Bulevar kralja Aleksandra 294 i Jovana Brankovića bb (Beograd),
Laze Kostića bb (Zrenjanin),
20.jula broj 1 (Smederevska Palanka),
Trg srpskih ratnika 3 (Kraljevo),
Obilićev venac 3, Medijana (Niš),
Karađorđeva 92 (Valjevo),
Trg Partizana 18a (Užice),
Majora Marka 3 (Paraćin) i
Karađorđeva 42 (Ćuprija).

Kontinuirano ulaganje u proširenje maloprodajne mreže, razvoj ponude i pružanje usluge vrhunskog kvaliteta, uz višekanalni pristup poslovanju, strateški je model poslovanja kompanije koja pruža snažan doprinos privredi i koja od sada u svojoj mreži ima ukupno 482 prodavnice, naglašavaju iz kompanije.