DELEZ NASTAVLJA ULAGANJA U MALOPRODAJNU MREŽU: Otvoren najveći Maxi supermarket u Novom Sadu

210507_maxi-NS

6. V 2021 | Novi Maxi supermarket svečano je otvoriovrata svim građanima Novog Sada, na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG.

210507_maxi-NS5

Najveći Maxi u ovom gradu opremljen je po najmodernijim standardima kompanije Delez, a kako navode, potrošače očekuje inovativan, bogat asortiman i kupovina prilagođena potrebama savremenog kupca.

210507_maxi-NS2

Nova prodavnica prostire se na površini od 1.500m². Osim standardnih odeljenja kao što su ‘sveže meso’, ‘pijaca’, ‘pekara’ i ‘delikates’, potrošače u okviru ovog supermarketa očekuju i nove destinacije za kupovinu – odeljenja ‘sezona’ i ‘vinarija’, koja donose bogatu ponudu raznovrsnog asortimana sezonskih proizvoda i kvalitetnih vina. Za sve ljubitelje zdravije hrane obezbeđen je i prošireni asortiman namirnica koje spadaju u ovu kategoriju.

210507_maxi-NS3

Za komšijsku uslugu pobrinuće se više od 50 zaposlenih, a kako bi omogućili laku i brzu kupovinu, pored šest kasa, kupcima se na raspolaganju nalaze i četiri samouslužne kase.

210507_maxi-NS4

Otvaranjem još jedne nove prodavnice, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u razvoj maloprodajne mreže i na taj način kupcima omogućava još bolje i kvalitetnije iskustvo kupovine, navodi se u saopštenju kompanije.