DEDA MRAZOVA RADIONICA I BESPLATNO PAKOVANJE POKLONA U GALERIJI

Na proputovanju iz snegom zavejane Laponije, Deda Mraz ni ove zime neće propustiti da, u društvu dva pomoćnika, poseti Galeriju i obraduje brojne mališane koji ga željno iščekuju! Upravo zato će se najveći šoping centar u ovom delu Evrope od srede, 21. decembra, pa sve do „najluđe noći“ 31. decembra pretvoriti u čarobnu Deda Mrazovu radionicu u kojoj će uživati sve generacije.

Jedinstveno Novogodišnje selo, smešteno na Savskom trgu, na prvom spratu Galerije, biće podeljeno u četiri zone – u jednoj će mališani moći da se fotografišu sa Deda Mrazom, u drugoj će mu pisati pisma, u trećoj će biti organizovane kreativne radionice, dok će u četvrtoj biti smešten kutak za organizaciju predstava i koncerata. Već u nedelju, 25. decembra, koncert će održati Sky Limit bend u 16 časova. Novogodišnje selo će takođe krasiti i raskošno dekorisane jelke.

Za vikend, 24. i 25. decembra, u periodu od 11 do 22 časa, biće organizovane Generali novogodišnje radionice, na kojima će najmlađi posetioci moći da crtaju, boje i iskažu svoju kreativnu stranu, ali i da se slikaju sa Generali lavom, uživaju u slatkišima i odlično zabave. 

U okviru Deda Mrazove radionice biće izložena i štand Hrama Svetog Save sa ekskluzivnom kolekcijom predmeta izrađenih na koži i svili sa simbolima naše tradicije, vere i istorije koje je osmislio autentični srpski brend, nastao po ideji kreativnog tima Mozaik prijatelja. Štandovi će biti otvoreni do 5. januara od 15 do 21 čas, a pored prikladnih poklona za prijatelje, posetioci će biti u prilici i da za svoje mališane nabave jedinstvene, ručno rađene igračke iz jedinstvene kolekcije Svetitelji i životinje.

Deda Mraz će se, zajedno sa pomoćnicima, u svojoj radionici družiti s najmlađima svakog radnog dana od 15 do 21 čas, a vikendom od 10 do 22 časa (izuzev 31. decembra kada će radionica biti otvorena do 18 časova).

Već početkom 2023. godine, od 2. do 8. januara, Galerija će postati Kuća Božić Bate čime će novogodišnja čarolija za najmlađe nastaviti sve do Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Međutim, to nije sve. Tokom pomenutog prazničnog perioda od 21. do 31. decembra, od 12 do 22 časa (izuzev 31. decembra, kada će akcija trajati do 18 časova), posetioci koji u toku jednog dana dana ostvare zbirnu kupovinu u mininalnom iznosu od 10.000 dinara, a zatim skeniraju račune kroz Galerija aplikaciju moći će potpuno besplatno da upakuju poklone u posebno dizajnirane ukrasne papire i kese u okviru Deda Mrazove radionice na Savskom trgu. Pokloni će biti spakovani odmah, pred posetiocima, na jednom od tri postavljena pulta.

“Ne zaboravite da nakon svake kupovine skenirate račune kroz Galerija aplikaciju, jer vam se novac vraća. Sakupljene bodove možete pretvoriti u e-vaučer i umanjiti račun prilikom sledeće kupovine u više od 130 prodavnica, restorana, bioskopa ili u zabavnom centru”, navodi se u saopštenju.

Posetiocima je na raspolaganju besplatni parking u podzemnoj garaži, kao i u novootvorenoj spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa.