COCA-COLA SLAVI DUH DEDA MRAZA U SVIMA NAMA

16. XI 2023. | Nakon decenija širenja prave magije tokom praznika, na vrhu Deda Mrazove liste želja ove godine je čin ljubaznosti. Kampanjom ‘Svetu je uvek potreban Deda Mraz više’, Coca-Cola slavi magiju ljubaznosti, darežljivosti i dobre volje širom sveta i podseća nas da duh Deda Mraza živi u svima nama svakoga dana.

Tokom ovogodišnjih praznika prepoznajemo da čak i najmanji gest ljubaznosti prema drugima može ugrejati srce i probuditi ‘unutrašnjeg Deda Mraza’ u nama. Bilo da pomažemo komšiji, delimo poslednju flašicu Coca-Cole ili pružamo pomoć nepoznatom prolazniku u nevolji.

Ovog novembra i decembra, kampanja će probuditi duh praznika i zajedništva i pokazaće kako se prava magija množi kada svako od nas prigrli svog ‘unutrašnjeg Deda Mraza’ kroz novi kviz ‘Pronađi Deda Mraza u sebi’ koji je dostupan na Coca-Cola aplikaciji i mobilnim pretraživačima. Da biste učestovali u kvizu, potrebno je da preuzmete Coca-Cola aplikaciju i odgovorite na pet jednostavnih pitanja.

U cilju da pronađe što više Deda Mrazova širom sveta, Coca-Cola je kreirala kviz koji određuje koji si tip ‘unutrašnjeg Deda Mraza’. Nakon završetka kviza, kao deo prazničnog darivanja, Coca-Cola će donirati Crvenom krstu u vaše ime.

Kako bi pokrenuli prazničnu magiju, kroz Coca-Cola aplikaciju imate priliku da osvojite prazničnu kolekciju ukrasa ili kuhinjskih elemenata koji će učiniti vašu porodičnu večeru magičnom i dodatno će utopliti vaš dom.